Ga naar hoofdinhoud

Alup en GrassAir gaan samen

Artist's impression van het compleet verbouwde kantoorpand van Alup GrassAir Kompressoren in Oss (foto: Alup-Grassair).

Vanaf 1 januari 2016 zullen Alup-Kompressoren BV en GrassAir Compressoren BV samen verder gaan als nieuwe organisatie onder de naam Alup GrassAir Kompressoren BV. Beide bedrijven hebben servicegerichtheid, innovatie en professionaliteit met elkaar gemeen. Vanaf het nieuwe jaar kan Alup GrassAir als persluchtexpert rekenen opeen gezamenlijke ervaring van 250 jaar in compressoren.

Vanuit de vestiging in Oss zullen alle activiteiten worden aangestuurd en gecoördineerd: advies, verkoop, voorraadbeheer, werkvoorbereiding, serviceplanning en de 24-uurs servicedienst.

Het samengaan tot Alup GrassAir betekent een bundeling van kennis en een nog flexibeler team, waardoor het bedrijf optimaal kan inspelen op de wensen en behoeften van de klant. Daarnaast biedt de nieuwe onderneming met het gezamenlijke serviceteam een nog betere servicedekking en beschikbaarheid van monteurs in Nederland en België.

Begin november is het kantoor met magazijn van Alup-Kompressoren in Nieuwegein gesloten en in zijn geheel verhuisd naar Oss. Sindsdien werkt het kantoorpersoneel en het magazijn van Alup en GrassAir al samen op één locatie.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven