Ga naar hoofdinhoud

Aandrijvingen voor textielmachines

Hanning (in Nederland verzorgd door Sj. Dekker) biedt maatwerk aandrijfsystemen voor fabrikanten van machines voor de industriële textielverwerking, zowel voor individuele spindelaandrijvingen voor TFO-systemen, als voor gesynchroniseerde haspel- en spinn-motoren.

De robuuste Hamotic enkele spindelaandrijvingen zijn klantspecifiek afgestemd op prestaties en sectionele geometrie van de betreffende textielmachine. Een Hatronic frequentieomvormer  optimaliseert eventueel een aandrijving, of een frequentieomvormer wordt op de groepsaandrijving gezet. Dit concept is geschikt voor textielmachines met een centrale aandrijving en een mechanische aandrijftechniek aan een individuele winder.

Hoge beschikbaarheid

De aandrijfconcepten zorgen voor een hoge beschikbaarheid van de machine en een maximale energie-efficiëntie. Ze zijn geschikt voor trommelmotoren of afzonderlijke aandrijvingen. Hanning maakt alle applicatie- en procesafhankelijke regelbare aandrijvingen volgens de eisen van de klant en integreert de aandrijfoplossing in het klantspecifieke systeemlandschap. De communicatie vindt plaats via alle gangbare veldbussystemen zoals Modbus, CANopen, Profibus of DeviceNet.

Voor technisch complexe systeemoplossingen, bijvoorbeeld in windermachines voor textielverwerking, worden alle specificaties (waaronder toerentalbereik, koppel, sectionele geometrie en interface) nauwkeurig afgesteld en inbouwklaar geleverd. Hiervoor gebruikt Hanning een engineeringproces voor individuele aandrijfoplossingen.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven