Ga naar hoofdinhoud

Aandrijftechniek blijft vacatures plaatsen in de techniek

Bedrijven uit de industrie zien het vinden van vakkrachten als een van de belangrijkste uitdagingen voor de komende tijd

Het blijft lastig voor veel bedrijven om aan goed personeel te komen. En dit probleem wordt steeds nijpender. Om te helpen bij het vinden van juist personeel is Aandrijftechniek nu gestart met het plaatsen van vacatures op de website, in de nieuwsbrief en op social media.

Bedrijven uit de industrie zien het vinden van vakkrachten als een van de belangrijkste uitdagingen voor de komende tijd. Ondernemers die dat willen, kunnen hun vacatures nu op www.at-aandrijftechniek.nl laten plaatsen. De specifieke vacatures komen dan onder de aandacht van het hart van de aandrijftechniek-doelgroep.

Meerdere plekken zichtbaar

De vacatures, inclusief logo van het bedrijf, zijn op twee plekken zichtbaar op de homepage van aandrijftechniek. Het gaat om het tabblad vacatures (rechtsboven op de homepage en in het vacatureblok aan de onderzijde van de homepage).

Nieuwsbrief

Verder worden de vacatures ondersteund door plaatsing in de wekelijkse nieuwsbrief en is er aanvullende promotie via LinkedIn. Elke vacature blijft (maximaal) 4 weken staan of wordt van de site afgehaald als de vacature is ingevuld.

Bekijk hier het overzicht van de huidige vacatures. Bedrijven die ook een vacature willen plaatsen, kunnen bij Vincent Hermans informeren naar de mogelijkheden: v.hermans@eisma.nl of 06 55 68 99 62.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven