Ga naar hoofdinhoud

Aandrijftechniek nu ook op Myjour.com

Geselecteerde artikelen uit Aandrijftechniek staan nu ook op Myjour.

Tijden veranderen en de manier waarop mensen informatie tot zich nemen heeft door de komst van het digitale, papierloze tijdperk een andere wending gekregen. Mensen lezen niet meer om het lezen maar zijn steeds meer gericht opzoek naar gepersonaliseerde informatie. Voor deze nieuwe generatie lezers heeft Aandrijftechniek in samenwerking met Myjour nu de mogelijkheid om voortaan onze interessantste artikelen online te lezen.

De lezer betaalt alleen voor losse artikelen en niet voor een maand- of jaarabonnement. Op die manier leest en betaalt u enkel en alleen voor het artikel waar uw interesse naar uit gaat. Via Myjour kunt u bovendien kennismaken met heel andere takken van sport (ook letterlijk). U kunt er de artikelen lezen van bladen die maar af en toe uw interesse hebben en waarvoor u geen abonnement wilt afsluiten.

Aandrijftechniek op Myjour

Op Myjour kunt u eenvoudig en voordelig losse artikelen van Aandrijftechniek lezen. De redactie heeft er voor gekozen om vooralsnog alleen die artikelen te plaatsen die voor een bredere doelgroep interessant zijn en ook zonder uitgebreide technische kennis te lezen zijn.

De artikelen in Myjour zijn leesbaar op een smartphone, tablet en desktop. Op deze manier hebt u altijd, waar ook ter wereld, digitaal toegang tot de geplaatste artikelen van Aandrijftechniek. U hoeft alleen bij Myjour een account Myjour aan te maken en betaalt per artikel.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven