Ga naar hoofdinhoud

40 A-voeding voor ongunstige omgevingsomstandigheden

40 A-voeding voor meer vermogen (foto: Phoenix Contact)

Met de nieuwe uitvoeringen van de voedingsfamilie Trio Power van Phoenix Contact is ook onder ongunstige omstandigheden een betrouwbare voeding mogelijk. Net als zijn voorganger is de nieuwe 40 A-voeding elektrisch en mechanisch zeer robuust.

Voor alle machines en systemen staat een hoge mate van systeembeschikbaarheid hoog op de prioriteitenlijst. Daarom biedt deze voeding de dynamische boost, die met 60 A en daardoor 150 procent van de nominale stroom gedurende vijf seconden ook zware belastingen start. Het robuuste design met zijn hoge spanningsvastheid, de hoge MTBF-waarden (Mean Time Between Failure) van ruim een miljoen uur en de actieve functiebewaking met DC OK LED en potentiaalvrij signaalcontact zorgen ervoor dat alle aangesloten 24 V DC-verbruikers betrouwbaar worden gevoed.

Eigenschappen
Het zonder gereedschap bekabelen met push-in-aansluiting bespaart tijd tijdens het installeren. Met een breedte van 110 mm zorgt de driefasen 40 A-voeding voor ruimte in de schakelkast. Het brede temperatuurgebied van -25 °C – 70 °C staat garant voor een hoge mate van flexibiliteit met betrekking tot het gebruik. Zowel het brede ingangsspanningsgebied van 320 – 575 V AC en het uitgebreide goedkeuringspakket maken de voeding geschikt voor gebruik over de hele wereld.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven