Ga naar hoofdinhoud

16e Precisiebeurs 2016 is wederom hét trefpunt voor precisietechnologie

De Precisiebeurs beleeft alweer zijn 16e editie (foto: Paul Quaedvlieg)

Op woensdag 16 en donderdag 17 november 2016 organiseert Mikrocentrum voor de 16e keer de Precisiebeurs die is uitgegroeid tot hét jaarlijkse trefpunt voor precisietechnologie, mechatronica en fijnmechanische technologie. De beurs heeft een internationale reputatie opgebouwd met een sterk groeiend aantal exposanten en bezoekers uit het buitenland.

De Precisiebeurs is een combinatie van een vakbeurs met ruim 300 exposanten en een hoogwaardig congres programma. Dat programma bestaat naast exposantenlezingen uit keynote tracks. De eerste dag van het keynoteprogramma zal ingaan op de Big Science zoals CERN, ITER, ESRF, ESS en E-ELT. Ook zal op deze eerste dag Metrology centraal staan. Op de tweede dag zal het keynoteprogramma in het teken staan van o.a. Dynamica en Contamination Control.

dsc07717-lrOp de ochtend van 17 november wordt er een Duits-Nederlandse ontbijttreffen georganiseerd vanuit enkele Duitse en Nederlandse netwerkorganisaties. Een andere manier om op de beurs in contact te komen met (internationale) bezoekers en exposanten is via de Meet & Match die opnieuw wordt georganiseerd in samenwerking met de Kamer van Koophandel en EEN (Enterprise Europe Network).

De Precisiebeurs is gratis toegankelijk en wordt zoals altijd gehouden in het NH Conference Centre Koningshof, Veldhoven in Nederland. Kijk hier voor meer informatie en het aanmelden voor een gratis bezoek.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven