Ga naar hoofdinhoud

10-jarig jubileum Chinese productielocatie Huisman

Sinds de opening op 17 April 2007 levert Huisman China een belangrijke bijdrage aan de algehele Huisman engineering- en productiecapaciteit. (foto: Huisman)
Op maandag 17 april heeft Huisman, specialist in hijs-, boor- en offshore equipment, het 10-jarig bestaan gevierd van haar Chinese productielocatie: Huisman China.

Sinds de opening op 17 April 2007 levert Huisman China een belangrijke bijdrage aan de algehele Huisman engineering- en productiecapaciteit. De levering van de 100ste kraan in 2015 bewijst de toegevoegde waarde van Huisman China voor de Huisman groep en voor haar klanten in deze regio.
Huisman CEO Joop Roodenburg zei: “Huisman China is momenteel één van onze meest belangrijke vestigingen vanwege de beschikbare faciliteiten en de mogelijkheden. Dat we daarnaast de Huisman kwaliteitsnormen kunnen garanderen voor onze complete reeks aan producten is uiterst belangrijk, zeker in de huidige markt”.

 

Toegang tot diepwater
Huisman China, een 100% dochteronderneming van Huisman, is gevestigd in de provincie Fujian (Xiamen regio) in China. De productiefaciliteit is voorzien van een 380 meter lange kade met een door Huisman ontworpen en geproduceerde 2400mt verrijdbare kadekraan. Dit samen met de sterke kadeconstructie en de directe toegang tot diepwater, maakt Huisman China zeer geschikt voor het installeren van kranen, pijpleg- en boorsystemen aan boord van grote (offshore) schepen. Huisman China is ISO 9001, OHSAS 18001, ISO 14001 en API gecertificeerd.

 

Productportfolio
Door de jaren heen is in de Chinese locatie een aanzienlijk aantal producten gefabriceerd inclusief de twee grootste Offshore Mast Kranen ooit gebouwd door Huisman, het eerste diepwater Flexlay systeem, Well Interventie Torens en ’s werelds grootste Tub Mounted Kranen (10000mt) die momenteel in aanbouw zijn voor Heerema’s nieuwe schip ‘Sleipnir’.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven