Ga naar hoofdinhoud

Yaskawa’s flexibele frequentieregelaars dankzij meer dan 100 jaar kennis

Yaskawa heeft meer dan 100 jaar kennis en ervaring met het aandrijven van elektromotoren. Die zetten we in om onze frequentieregelaars te innoveren. Uitstekende performance combineren we met eenvoudige bediening. Kwaliteit, betrouwbaarheid en functionaliteit zijn constant gebleven. Met meer dan 30 miljoen geproduceerde frequentieregelaars is Yaskawa een toonaangevende leverancier van frequentieregelaars.

De U1000 serie, gebaseerd op matrixtechnologie, is onderscheiden met internationale awards. En met de nieuwe GA500 en GA700 General Purpose frequentieregelaars zetten we op verschillende aspecten de norm.

Slimme functies

Met de GA700 heeft Yaskawa de nieuwe standaard gezet voor frequentieregelaars. Compacte bouwvorm en slimme functies maken installatie en inbedrijfstellen zeer eenvoudig. De GA700 is de perfecte keuze voor nagenoeg alle veeleisende toepassingen. Smart tools zoals de ingebouwde startup-wizard, de Yaskawa Drive Cloud voor data back-up, de DriveWizard Mobile-smartphone app en nog veel meer andere praktische hulpmiddelen besparen kostbare tijd bij inbedrijfstellen.

De GA700 is een uiterst flexibele frequentieregelaar waarmee alle types motoren kunnen worden aangestuurd. Nauwkeurige en tuningloze motorbesturing met één aandrijving die elke inductie-, permanentmagneet- of synchrone reluctantiemotor aanstuurt. De tijden van complexe motorconfiguratie zijn voorbij. Met de nieuwe EZ-vectormodus kan de GA700 al deze motortypes draaien zonder uitgebreide afstemming.

 

Kosteneffectieve oplossing

Verder ondersteunt de GA700 alle belangrijke industriële communicatiestandaarden zodat ze naadloos integreren in fabrieks-automatiseringsnetwerken. Verminder bedrading bij aansluiting op een controller of PLC op een hoger niveau door middel van beschikbare ingebouwde protocollen en/of speciale communicatie-opties. Tot vijf GA700-aandrijvingen zijn toegankelijk via slechts één veldbus-optiekaart, wat een kosteneffectieve oplossing biedt met minder bedradingsinspanning.

De GA 700 heeft standaard slimme regelalgoritmes aan boord waarmee voor de meest uiteenlopende toepassingen automatisch de optimale parameter settings worden gegenereerd. Daarnaast biedt  de GA700 een gebruikers-programmeerervaring met een intuïtief ontworpen toetsenbord en tactiele gebruikersinterface. Zelfsturende navigatiemenu’s en opstartwizards maken het programmeren en instellen sneller en eenvoudiger dan ooit. Met DriveWizard Mobile kan de GA700 eenvoudig worden beheerd en bediend vanaf uw smartphone of tablet.

Download hier de brochure van de GA 700

Wilt u meer informatie, neem gerust contact met met ons op:

Yaskawa Benelux B.V.

T: 040 2895500

E-mailadres: info.nl@yaskawa.eu.com
Website adres: www.yaskawa.nl

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven