Ga naar hoofdinhoud

Stel je frequentieregelaar in met een app

Control Techniques, onderdeel van Nidec, introduceert Commander S; een micro frequentieregelaar met een revolutionaire app: Marshal.

Marshal app

Marshal maakt gebruik van NFC-technologie. Parameters in de regelaar zetten, kan zelfs als de frequentieregelaar nog in de doos zit; cloning – parameters kunnen worden overgezet van de ene regelaar naar de andere; diagnose – Marshal zorgt voor realtime diagnose, zelfs als de regelaar is uitgeschakeld. Er zijn instructies die de gebruiker helpen problemen op te lossen en de regelaar weer te starten; de gebruiker kan ook gemakkelijk bedradingsschema’s en parameters in de vorm van een PDF-bestand delen via e-mail, WhatsApp of andere berichtenapps.

Commander S Marschal app

Marshal is de makkelijkste en snelste manier om te communiceren met Commander S. De app is beschikbaar voor Android en iOS. Dankzij NFC-technologie kunnen frequentieregelaars in amper 60 seconden worden ingesteld. Het biedt ook eenvoudige instelroutines, afgestemd op verschillende toepassingen.

Het menu FastStart biedt ondersteuning bij inregelen. Er zijn maar vier hoofdinstellingen nodig om de motor goed te laten draaien.

Micro frequentieregelaar

Commander S is verkrijgbaar in 3 bouwgroottes met een vermogensbereik van 0,18 kW tot 4 kW. Deze nieuwe micro frequentieregelaar voldoet aan de vereisten voor energie-efficiëntie volgens de EU Ecodesign regelgeving.

De frequentieregelaar heeft een robuuste click-on/off DIN-rail-montage. De compacte afmeting van Commander S en het feit dat de regelaars tegen elkaar aan geïnstalleerd mogen worden, bespaart dure ruimte in de schakelkast. De namen van de aansluitklemmen zijn lasergeprint op het kunststof. De hoek waarin de klemmen staan, maakt ze makkelijk toegankelijk voor schroeven en kabeldoorvoer.

Commander S in het kort:

  • Standaard met Marshal app
  • 3 bouwgroottes
  • Vermogensrange 0,18 – 4 kW
  • Plug-and-play motor regelen
  • Uitermate geschikt voor eenvoudige toepassingen
  • Betrouwbaar en efficiënt
  • Eenvoudige montage en makkelijk in gebruik
  • Intelligente ventilatorregeling
  • Standaard Modbus RTU
  • Geïntegreerd C1 EMC-filter

Gratis 5 jaar garantie

Commander S gebruikt de nieuwste generatie componenten en innovatieve fabricagemethoden. De regelaar is robuust en je kunt vertrouwen op de betrouwbare normen waar Control Techniques bekend om staat. Een conform coatingproces beschermt de frequentieregelaar tegen vocht, corrosie en stof. Om de betrouwbaarheid te versterken, geeft Control Techniques gratis 5 jaar garantie. Net als op alle general purpose frequentieregelaars.

Meer weten

Vraag de digitale brochure van de Commander S aan of neem contact met ons op via 0184-420555.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven