Ga naar hoofdinhoud

Lineaire technologie Rollon is de sleutel tot meer efficiëntie!

Rollon biedt niet alleen veel verschillende uitvoeringen en types van lineaire geleidingen, telescooprails en lineaire assen, maar tevens een grote verscheidenheid aan optimale systeemoplossingen voor de machinebouw. Overal, waar in productie-installaties lineaire bewegingen worden gemaakt, is Rollon de ideale constructie-, toelevering- en servicepartner. Onze toepassingsexperts maken veel mogelijk en de mogelijkheden van onze producten zijn vrijwel onbegrensd.

Rollon heeft de juiste automatiseringsoplossing voor uw toepassing:

  • individuele automatiseringsoplossingen
  • Modulaire lineaire techniek
  • De 7e as voor robots en cobots
  • Lineaire assen voor multi-gantry-systemen
  • Telescopische rails voor handling-applicaties

Meerassige systemen voor industriële automatisering

Breng uw machine met meerassige systemen van Rollon in beweging! Dankzij de modulariteit van ons totale productassortiment met lineaire assen kunnen, van servosystemen voor machines, uiterst nauwkeurige montagesystemen, verpakkingsinstallaties tot aan productielijnen met hoge cyclusaantallen en snelheden, een groot aantal oplossingen worden gerealiseerd. Meer weten?

Klaar voor de start? Af!

Rollon laat UR-robots bewegen: de UR+-gecertificeerde lineaire assen zijn perfect voorbereid voor de samenwerking met cobots en brengen automatisering naar een nieuw niveau. Het plug & play-pakket ‘Dahl Linear Move’ is volledig geïntegreerd met het UR-systeem, individueel configureerbaar en eenvoudig te bedienen.

De zevende as van Rollon maakt robots mobiel

Geef uw robot met een zevende as meer bewegingsvrijheid! Hierbij verplaatst zich de complete robot over een lineaire as en kan zo taken op meerdere plaatsen uitvoeren. Hierdoor wordt zijn actieradius aanzienlijk uitgebreid. Bovendien maakt de zevende as het transport van zware lasten over lange afstanden en hoge dynamieken mogelijk. Bekijk hier de video!

De turbo voor uw automatisering

Moet het altijd een robot zijn? Zeker niet. In veel gevallen is een combinatie van lineaire bewegingen zelfs de technisch en economisch betere keus. Onze op maat gemaakte systeemoplossingen brengen uw automatisering op gang – sneller en flexibeler dan ooit tevoren. En natuurlijk hebben ook wij een hart voor robots: Onze 7e as maakt ze mobiel en zorgt zodoende voor een enorme efficiëntietoename. Meer weten?

Multitalent

Meer assen, meer mogelijkheden: Of het nu om grote lasten, hoge dynamieken, lange verplaatsingstrajecten of weinig bouwruimte gaat – multi-gantry-systemen van Rollon zijn de specialisten voor elke automatiseringstaak. Meer weten?

Ze kunnen veel hebben

De modulaire telescopische rails van de Telescopic Line kunnen echt alles hebben. Ze staan voor grote precisie, grote belastbaarheid en extreem draagvermogen – en dat alles bij compacte bouwwijze. Meer weten?

Rollon – Modulaire lineaire technologie voor uw automatisering

Al meer dan 40 jaar is Rollon gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van lineaire bewegingssystemen. Vandaag de dag is de internationaal onderneming een van ’s werelds toonaangevende totaalleveranciers van oplossingen op het gebied van lineairtechniek en biedt zij een van de meest uitgebreide programma’s van lineaire geleidingen, telescopische sledes en lineaire assen. Ongeacht de branche, de toepassing of de behoefte – op basis van het gevarieerde aanbod van modulaire lineaire componenten realiseert Rollon flexibele automatiseringssystemen en op maat gemaakte concepten. Indien nodig modificeert Rollon alle componenten afzonderlijk of ontwikkelt volledig nieuwe klantoplossingen. U vertelt ons uw toepassing – wij vinden de optimale oplossing voor u. Automatisering is nog nooit zo flexibel geweest!

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven