Ga naar hoofdinhoud

EAO presenteert serie 09 keypads met 8 drukknoppen voor buitentoepassingen

De serie 09 keypads is geschikt voor gebruik in buitentoepassingen, zelfs onder zware omstandigheden (foto: EAO)

EAO is producent van ergonomische en applicatiegerichte componenten en systemen in de automotive industrie. De Serie 09 robuuste keypads van EAO is uitgebreid met een nieuwe versie met 8 drukknoppen, IP6K9K bescherming en uitwisselbare symbolen.

De nieuwe versie met 8 drukknoppen heeft, evenals de versie met 6 drukknoppen, programmeerbare 4-segmenten RGB halo-ringverlichting waarmee de statusindicatie kan worden aangegeven. Het geeft afhankelijk van de toepassing intelligente visuele feedback.

Flexibiliteit

De keypads zorgen voor hoge flexibiliteit door uitwisselbare ISO 7000 of klantspecifieke symbolen en gekleurde symbolen. De hoge beschermingsgraad tot IP6K9K biedt het hoogste niveau van robuustheid. Het maakt deze toetsenborden ideaal voor buitengebruik op verschillende bouw- of speciale voertuigen – zelfs in extreme, zware omstandigheden.

De hoge beschermingsgraad tot IP6K9K biedt het hoogste niveau van robuustheid (foto: EAO)

Toepassingen

De keypads kunnen worden gebruikt in diverse toepassingen. Denk aan een externe aansturing van typische functies zoals outriggers, takels en pompen. Ze zijn geschikt voor speciale voertuigen zoals brandweerauto’s, vuilniswagens, veegmachines, sneeuwruimers, zware voertuigen, bouwmachines, bosbouw-, landbouwvoertuigen en -machines en hefplatforms en kranen.

De keypads kunnen worden gebruikt in diverse toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan de externe aansturing van typische functies zoals outriggers, takels en pompen (foto: EAO)

Drie varianten

Evenals de bestaande Serie 09 robuuste keypads, is de versie met 8 drukknoppen ook verkrijgbaar in drie varianten: Super, Plus en Basic. De keypads zijn ontworpen en geproduceerd volgens de bekende automotive norm IATF 16949. Het is een modulair ontwerp voor snelle montage via clip-in of schroefaansluiting.

Het is een modulair ontwerp voor snelle montage via clip-in of schroefaansluiting (foto: EAO)

Voordelen

De serie 09 biedt een aantal voordelen:

  • Robuust, ergonomisch en innovatief ontwerp met IP6K9K-bescherming
  • Ontworpen voor functional safety volgens ISO 26262 en EN ISO 13849
  • Intelligente HMI’s met CANbus integratie
  • Programmeerbare 4-segmenten RGB-halo-ringverlichting voor functie-feedback
  • Hoge flexibiliteit dankzij uitwisselbare ISO 7000 of klantspecifieke symbolen
De serie 09 heeft programmeerbare 4-segmenten RGB-halo-ringverlichting voor functie-feedback (foto: EAO)

Ook interessant: EAO breidt Serie 09 uit met In-Cabin keypads

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven