Ga naar hoofdinhoud

Faulhaber introduceert Drive Calculator voor ontwikkelaars

Ontwikkelaars kunnen met de Drive Calculator snel een geschikt aandrijfsysteem vinden voor een specifieke toepassing (foto: Faulhaber)

De Drive Calculator van Faulhaber helpt ontwikkelaars om snel een geschikt aandrijfsysteem te vinden voor een specifieke toepassing. Het werkt gebruiksvriendelijk en doelgericht: de interface is ontworpen voor optimale bruikbaarheid, en de tooltips geven waardevolle, gedetailleerde informatie.

Om snellere berekeningen te leveren, gebruikt het programma algemene voorinstellingen met veel gebruikte gemiddelde waarden. De gebruiker kan alle standaardinstellingen ook aanpassen aan zijn individuele behoeften, bijvoorbeeld om rekening te houden met de omgevingstemperatuur, de voedingsspanning of de beschikbare inbouwruimte.

Zeven soorten aandrijvingen en twee bedrijfsmodi

Vervolgens biedt de tool een lijst met de geschikte opties, die met krachtige filters zijn te bewerken om de resultaten te verfijnen. Met de Drive Calculator is het mogelijk zeven soorten aandrijvingen en twee bedrijfsmodi berekenen.

Detailpagina’s Drive Calculator

Een detailpagina voor ieder aandrijfsysteem geeft de berekende thermische waarden, karakteristieken en alle andere belangrijke gegevens. De gebruiker kan de waarden direct aanpassen voor een herberekening, die onmiddellijk beschikbaar is. Aanvullend op de berekening worden ook geschikte besturingen weergegeven om het aandrijfsysteem compleet te maken. Uiteindelijk kan de gebruiker de geselecteerde oplossingen downloaden als PDF of ze direct online aanvragen.

Een detailpagina van de Drive Calculator (foto: Faulhaber)

Ook interessant: De geheimen van het heelal in kaart met motoren van Faulhaber

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven