Ga naar hoofdinhoud

Semikron BV

SEMIKRON is een van ’s werelds toonaangevende fabrikanten van vermogensmodules en -systemen, voornamelijk in het midden vermogens segment  (ca. 2 kW tot 10 MW).

Innovatie is altijd al onze kracht geweest. Vanaf ons begin in 1951 tot vandaag hebben onze innovatieve vermogens elektronische technologieën ons op de voorgrond geplaatst van technologische vooruitgang. En dit is de sleutel tot ons succes. Van SEMIPACK®, de eerste geïsoleerde voedingsmodule ter wereld, tot talloze andere innovaties, veel SEMIKRON-technologieën zijn de industriestandaard van vandaag.

Onze producten vormen het hart van moderne energiezuinige motoraandrijvingen en industriële automatiseringssystemen.

Andere toepassingsgebieden zijn onder meer elektrische voedingen, hernieuwbare energiebronnen (wind- en zonne-energie) en elektrische voertuigen (auto’s, bestelwagens, bussen, vrachtwagens, vorkheftrucks en meer).

Innovatieve halfgeleidermodules van SEMIKRON stellen onze klanten in staat om kleinere, energiezuinigere vermogens elektronicasystemen te ontwikkelen. Deze systemen verminderen op hun beurt de wereldwijde vraag naar energie.

Onze visie

 Wij zijn dé partner op het gebied van vermogenselektronica.

Bij alles wat we doen, leveren we eersteklas diensten die wederzijdse voordelen op lange termijn garanderen.

Onze missie

 We bieden onze klanten de juiste producten in de waardeketen. Wij ontwikkelen en produceren chips, powermodules, intelligente powermodules, stacks en systemen voor onze strategische markten. We laten ons bedrijf duurzaam en winstgevend groeien. We werken samen met onze klanten om hun uitdagingen te begrijpen en antwoorden en waardevolle ondersteuning te bieden bij de taken die ze uitvoeren.

Wereldwijde aanwezigheid – we staan dicht bij onze klanten

Vandaag heeft SEMIKRON een staf van ca. 3.000 mensen in 24 dochterondernemingen wereldwijd. Dit internationale netwerk met productielocaties in Duitsland, Brazilië, China, Frankrijk, India, Italië, Slowakije en de VS garandeert een snelle en uitgebreide klantondersteuning.

Bezoekadres

Linie 502
7325 DZ APELDOORN
Nederland

Telefoonnummer
055-5295295

Faxnummer
055-5295290

E-mailadres
sales.sknl@semikron.com

Website
https://www.semikron.com

Merken

Nieuws van dit bedrijf

IGBT module met 3,3kV IGBT’s

De nieuwe gestandaardiseerde behuizing voor midden spanning – de Semitrans 20 – overschrijdt de grenzen van de conventionele concepten voor…

Vermogensmodules voor zware omgevingscondities

De behoefte aan betrouwbare concepten voor elektronische vermogensmodules met een goede bescherming tegen de omgevingscondities neemt gestaag toe. Toepassingen zoals…

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven