Bedrijfsgegevens

Atlas Copco Compressors Nederland

Bezoekadres
Merwedeweg 7
3336LG ZWIJNDRECHT

Postadres
Postbus 200
3330AE ZWIJNDRECHT


Tel: 078-6230230
Fax: 078-6100670
Website: http://www.atlascopco.nl
E-mail: info@nl.atlascopco.com

Op de kaart

Beschrijving

Atlas Copco is een internationale groep van industriële ondernemingen, opgericht in 1873, met haar hoofdkantoor in Stockholm. De groep biedt werk aan zo’n 25.000 mensen. Atlas Copco is gespecialiseerd in de ontwikkeling, fabricage en verkoop van een breed programma producten die in vier hoofdgroepen zijn ingedeeld:

 • compressoren (voor lucht en gas) en generatoren
 • industriegereedschappen (pneumatisch en elektrisch)
 • rotsboor-, sloop- en mijnbouwapparatuur
 • materieelverhuur
 • vacuümpompen
 • stikstofgeneratoren
 • constructiematerieel

   


De productie vindt plaats in 49 fabrieken verspreid over 16 landen in 5 continenten. De producten worden verkocht en verhuurd onder verschillende merknamen via een wereldwijd verkoop- en servicenet verspreid over 150 landen.
Een belangrijke succesfactor voor Atlas Copco is de consistentie in de leveringen én in de kwaliteit. Naast kwaliteit zijn milieu, ergonomie en veiligheid belangrijke zaken. Niet voor niets is Atlas Copco zowel ISO 9001:2000 als ISO 14001, PED volgens 97/23/EG, VCA** en STEK gecertificeerd.

Op de Nederlandse markt is Atlas Copco verantwoordelijk voor de verkoop en service van industriële compressoren, mobiele compressoren, generatoren, sloop- en aannemersgereedschappen en industrieel gereedschap. Atlas Copco biedt een complete reeks aan persluchtoplossingen. De productenreeks bestaat uit zuiger-, schroef-, scroll-, tandrotor- en centrifugaalcompressoren, al dan niet uitgevoerd met een ingebouwde energiebesparende frequentieregelaar en/of ingebouwde droger en filters.

Service is van levensbelang voor de continuïteit van elk bedrijfsproces. Atlas Copco heeft een goed getrainde service organisatie die het juiste onderhoud op de machines, waar dan ook ter wereld, kan uitvoeren.

 

Nieuws over dit bedrijf

 • Atlas Copco betrekt nieuw pand

  Sinds 2 februari zit Atlas Copco Nederland in een nieuw pand, aan de Merwedeweg 7 in Zwijndrecht. Atlas Copco Compressors Nederland is gespecialiseerd in de verkoop en service van energiezuinige, industriële compressoren, generatoren en sloop- en aannemersgereedschap. Atlas Copco Tools Nederland richt zich op de verkoop van … Lees verder →

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven