Algemeen
De intentieverklaring werd getekend door Arjan Coppens (r) en Marco Kraak (foto: Bosch Rexroth)

Per 1 januari is MH Hydraulics het Repair Center voor Bosch Rexroth in Nederland op gebied van hydraulische pompen en motoren. Met deze unieke samenwerking heeft Rexroth naast haar eigen reparatiewerkplaats een landelijke dekking in Nederland met dezelfde gegarandeerde en vertrouwde kwaliteit.

De intentieverklaring tussen beide partijen hiertoe werd midden december 2019 getekend, door Arjan Coppens, sales directeur van Bosch Rexroth Nederland, en Marco Kraak, de directie van MH Hydraulics.

Vakkundige reparaties

In combinatie met de Rexroth partners biedt MH Hydraulics gegarandeerde kwaliteit. Zij wordt namelijk regelmatig geaudit door Rexroth. Met hun grote voorraad gecombineerd met kennis en kunde kunnen zij snel en vakkundig repareren voor een goede prijs. Beide partijen hebben veel vertrouwen in de toekomst en zijn trots een volgende stap richting het partnerschap te zetten.

Door deze samenwerking speelt Bosch Rexroth in op de noodzaak voor een klantvriendelijke en kwalitatief goede oplossing voor de Nederlandse klanten van reparatie van pompen en motoren om zo het merk in de toekomst te versterken.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven