Webinar

Webinar Digitale Fabriek

1

Productieprocessen vernieuwen door data digitaal te delen

Dit webinar is geweest op dinsdag 10 november 10.00 – 11.00 uur.

U wilt uw klanten relevante producten blijven leveren en de internationale concurrentie voor blijven. Maar hoe levert u specialistische producten in lage volumes tegen prijzen die kunnen concurreren met massaproductie? Daar kunnen slimme technologieën zoals het delen van data bij helpen.

ifm electronic deelt graag haar expertise en komt met mogelijke toepassingen in het gebruik van digitale technologieën. Waarom is digitalisering noodzakelijk en hoe gaat ifm daar in haar eigen fabrieken mee om?

Daarvoor organiseert ifm het webinar Digitale Fabriek op de volgende datum:

10 november 2020          10.00 uur – 11.00 uur

Voor wie:
Dit webinar is gericht op maakbedrijven, voornamelijk mkb, die aan de slag willen of verder willen met de digitalisering van hun fabriek. Daarnaast nodigen we graag softwareontwikkelaars en integrators uit om kennis te nemen van onze aanpak en die interesse hebben in samenwerking met ifm rond dit thema.

Aan bod komt:
U wilt machines op afstand uitlezen om uw productieproces te verbeteren. En de data die hieruit komt gebruiken in uw planning, om fouten te analyseren, om machine efficiëntie (OEE) te optimaliseren en/of onderhoud voorspelbaar te maken. Daarnaast wilt u onafhankelijk blijven van (software) providers om vendor-lock te voorkomen. Hoe doet u dat?

In dit webinar gaan we in op de uitdagingen, mogelijkheden en toepassingsgebieden van een digitale fabriek. Uiteraard is er ruimte voor vragen.

Aanmelden
Het onderwerp leent zich bij uitstek voor een digitale sessie en zal plaatsvinden op dinsdag 10 november van 10.00 tot 11.00 uur. We plannen het webinar zo dat de presentaties en vragen in dat uur passen. Voor wie wil, kan tussen 11.00 tot 11.30 uur nog digitaal nagepraat worden.

Na aanmelding krijgt u voorafgaand aan het webinar per mail een link toegestuurd om dit te volgen. 

Schrijf u hier in

1 reactie op “Webinar Digitale Fabriek

  1. Jelmer Reitsma schreef:

    Interessant!

    Het creëren van onafhankelijkheid van software providers is belangrijk.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven