Ga naar hoofdinhoud

Terugkijken webinars

De afgelopen periode hebben veel bedrijven webinars uitgezonden. Enkele webinars zijn nog steeds “on demand“ terug te kijken. Een kleine selectie staat hieronder.

Lenze: De digitalisering uitdaging in de machine bouw

Ontdek, bespreek én doe. Hoe benut je de digitale transformatie optimaal en efficiënt ? Welke doorslaggevende eisen voor een organisatie liggen hierachter? Wat zijn de gevolgen voor machinefabrikanten?

Kijk hier dit webinar van Lenze terug

Bosch Rexroth: Sytronix – pompaandrijvingen met variabele snelheid

Sytronix-type pompaandrijvingen met variabele snelheid veranderen het spel met hydraulische systemen en bieden nieuwe mogelijkheden voor innovatieve ontwerpen.

Energie-efficiënte oplossingen met op de toepassing afgestemde componenten en een diepgaande kennis van de technologie staan centraal. Investeringen in energiebesparende technologie met behulp van Bosch Rexroth hydrauliek kunnen een snel rendement opleveren, met energiebesparingen tot 80%.

Kijk hier dit webinar van Bosch Rexroth terug

Festo: Machineveiligheid in een notendop

Past u de juiste normen en richtlijnen voor de machine veiligheid toe? Onze safety expert Jeroen te Brake geeft uitleg over machinerichtlijnen, normen voor veiligheid en behandelt basis begrippen als performance levels.

Hij zal speciale aandacht geven aan de component specifieke termen als mean time to failure en B10 waarden. Ook presenteert hij een overzicht van de laatste innovatieve veiligheidsoplossingen op het gebied van pneumatische en elektrische fabrieksautomatisering.

Kijk hier dit webinar van Festo terug

Het volledige overzicht van de webinars kunt u hier na lezen

Wilt u zelf als bedrijf uw webinars / online seminars of trainingen vermeld zien? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Uw contactpersoon Vincent Hermans : v.hermans@eisma.nl of 06-55689962

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven