Ga naar hoofdinhoud

Recht & Aansprakelijkheid in de Machineveiligheid

Dit webinar is geweest. Donderdag 11 juni 11.00 – 12.00 uur.

Na het succesvolle seminar vorig jaar bij Pilz in Vianen, hebben KZO Advocaten en Pilz ook dit jaar hun krachten gebundeld. Ditmaal in een online seminar over het onderwerp Recht en Aansprakelijkheid binnen de Machineveiligheid.

Aan de hand van een afwisselend praktisch en theoretisch programma leert u meer over recht en aansprakelijkheid en de belangrijkste technische en juridische aspecten rond machineveiligheid en arbeidsveiligheid.

Op donderdag 11 juni a.s. van 11:00 – 12:00 uur kunt u gratis deelnemen aan de online kennissessie. In een korte introductie leert u meer over het wetgevende kader rondom machineveiligheid. Hierna komt een praktijkvoorbeeld van een arbeidsongeval met een machine aan bod. Na het webinar bent u beter op de hoogte van het wettelijk kader en krachtenveld van wetgeving binnen machineveiligheid en weet u waar u juridisch rekening mee moet houden bij het leveren of aankopen van een nieuwe machine. Het webinar is geschikt voor directie, plantmanagement, strategische inkoop, bedrijfsleiding en iedereen die interesse heeft in de materie.   

Inschrijven kan snel en eenvoudig via deze link

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven