Ga naar hoofdinhoud

Plug & produce met Smart Function Kit

Dit webinar is geweest. Maandag 15 juni 8.30 – 9.15 uur

Iedereen heeft wel eens gehoord van plug & play – maar hoe zit het met plug & produce?


Wij laten je zien hoe oplossingen die al ontworpen zijn voor de Factory of the Future direct kunnen worden ingezet in een industriële omgeving. Ontdek de Smart Function Kit: de systeem-toolbox voor eenvoudige pers- en verbindingstoepassingen.

Of het nu gaat om het monteren, verbinden, vormen of testen – met de Smart Function Kit kunnen vele toepassingen snel en efficiënt in de praktijk worden gebracht. Het modulaire systeem combineert software en mechanische en elektrische Rexroth-componenten tot een uniek pakket.
En het mooiste van alles: De Smart Function Kit wordt geleverd in een pakket met voorgeïnstalleerde besturingssoftware en kan zonder programmeerkennis in gebruik worden genomen!

Wij laten je graag zien hoe eenvoudig het werkt in een overzichtelijke live demonstratie als onderdeel van ons gratis webinar. Klinkt dat interessant voor jou? Dan zien we je graag op maandag 15 juni van 08.30 tot 09.15 uur.

Direct nieuwsgierig? We bieden je alvast een eerste blik op de mogelijkheden van de Smart Function Kit op onze website: www.boschrexroth.com/smart-function-kit

Moderator en Expert

Onze webinars worden begeleid door een moderator en een deskundige spreker.
De voertaal is Engels. U kunt anoniem vragen stellen tijdens de training. Deelname is gratis.
Probeer het gerust. We kijken uit naar uw registratie!

Meld u hier aan

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven