Ga naar hoofdinhoud

Axiale plunjerpompen – Verhoog de prestaties door de snelheid van de pomp te verhogen

Dit webinar is geweest. Woensdag 17 juni 9.00 – 9.45 uur Sessie 1 en 16.00– 16.45 uur sessie 2.

Rexroth biedt een breed scala aan robuuste en betrouwbare axiale plunjerpompen voor tal van toepassingen. Maar wist jij dat je de prestaties van jouw systemen en units duurzaam kunt verhogen door middel van een gerichte verhoging van de snelheid?

In ons live webinar op 17 juni laten wij jou, aan de hand van concrete producten, zien welke mogelijkheden de toepassing van snelheidsverhogingen en -verkleiningen jou bieden, en hoe jij daarvan kunt profiteren: van kosten- en ruimtebesparing door het gebruik van kleinere pompen tot het terugdringen van algemene installatiekosten en het realiseren van compleet nieuwe aandrijfconcepten.

Naast details over de implementatie van snelheidsverhogingen aan de hand van het voorbeeld van individuele pompmodellen (inclusief A4VSO, A15VLO), leer je ook meer over het geluidsgedrag van axiale plunjerpompen, afhankelijk van de operationele gegevens.

Ochtend- en middagsessie (woensdag 17 juni)

Optie 1) 09.00 – 09.45 uur

Optie 2) 16.00 – 16.45 uur

Meld u aan voor dit webinar.

Moderator en Expert

Onze webinars worden begeleid door een moderator en een deskundige spreker.
De voertaal is Engels. Je kunt anoniem vragen stellen tijdens de training. Deelname is gratis. Probeer het gerust. We kijken uit naar jouw registratie!

Via deze link ziet u ons totale overzicht aan webinars en de aanmeldmogelijkheid

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven