Voordelen voor abonnees

Aandrijftechniek belooft jou al jaren met inspirerende en verdiepende technische informatie. Op die manier brengen we je in verbinding met de nieuwste innovaties. Tegenwoordig gebeurt dat niet enkel meer via ons geprinte vakblad, maar ook online. Jij als abonnee hebt ten alle tijden toegang tot deze extra informatie en voordelen, door slechts je online account te activeren.

Voordelen voor jou als abonnee:

1. Toegang tot het hele online archief
Het activeren van het online account geeft toegang tot ons hele archief. Je kunt de bladen die vanaf 2017 verschenen zijn opzoeken en digitaal lezen. Op deze manier kun je altijd en overal een magazine van Aandrijftechniek doornemen.

2. Gratis special Elektromotor
De speciale editie van Aandrijftechniek gaat in op de technologie, trends en toekomst van de elektromotor. Een editie die elke engineer tot zijn beschikking wilt hebben! Via je online account kun je deze special kosteloos bestellen. Afhankelijk van het type abonnement ontvang je de special als e-book of als hardcopy.

3. Standaard korting in de webshop
Als abonnee krijg je standaard korting in de webshop. Slechts inloggen op de website is genoeg om direct jouw korting te zien in de webshop. Ben je een abonnee en heb je een jaarabonnement, dan ontvang je 50% korting. Bij een digitaal abonnement ontvang je standaard 25% korting.

4. Lees Aandrijftechniek op ieder gewenst moment
Op ieder gewenst moment heb je toegang tot onze vakinformatie. Het is aan jou of je het blad geprint of digitaal wilt ontvangen. Als je het blad fysiek ontvangt, heb je ook de mogelijkheid om het digitaal te lezen. Online staan extra’s links naar video’s of foto’s, zodat je net even wat extra’s kunt bekijken of lezen.

Je online account activeren

Activeer je online account om van deze voordelen te profiteren! Zo ontgrendel je jouw voordelen:

Heb je vragen over het activeren van je online account? Neem dan contact met ons op.

Abonnee worden
Bent je nog geen abonnee, maar wil je ook graag profiteren van bovenstaande abonneevoordelen? Klik dan hier.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven