Ga naar hoofdinhoud

Haal meer uit je abonnement!

Voordelen voor abonnees

Aandrijftechniek brengt al jaren inspirerende en verdiepende technische informatie. Wij brengen je in verbinding met de nieuwste innovaties. Tegenwoordig gebeurt dat niet enkel meer via ons geprinte vakblad, maar ook online. Jij als abonnee hebt te allen tijde toegang tot deze extra informatie. Activeer jouw online account en maak gebruik van alle voordelen.

Voordelen voor jou als abonnee:

1. Toegang tot het uitgebreide online archief
Het activeren van je online account geeft toegang tot een uitgebreid online archief. Je kunt alle edities van Aandrijftechniek die sinds 2017 zijn verschenen opzoeken en digitaal lezen. Op deze manier kun je altijd en overal een magazine van Aandrijftechniek doornemen.

2. Gratis special Elektromotor
Deze speciale editie van Aandrijftechniek gaat in op de technologie, trends en toekomst van de elektromotor. Een editie die elke engineer tot zijn beschikking wil hebben! Via je online account kun je deze special kosteloos bestellen. Afhankelijk van jouw type abonnement ontvang je de special als e-book of als hardcopy.

3. Standaard korting in de webshop
Als abonnee krijg je standaard korting in de webshop van Aandrijftechniek. Slechts inloggen op de website is genoeg om direct jouw korting te zien in de webshop. Lees je het fysieke blad en heb je een jaarabonnement, dan ontvang je maar liefst 50% korting. Bij een digitaal abonnement ontvang je standaard 25% korting.

4. Lees Aandrijftechniek op ieder gewenst moment
Op ieder gewenst moment heb je toegang tot onze vakinformatie. Het is aan jou of je het blad geprint of digitaal wilt lezen. Als je het blad fysiek ontvangt, heb je automatisch ook de mogelijkheid om het digitaal te lezen. Online staan extra links naar video’s of foto’s, zodat je net even wat extra’s kunt bekijken of lezen.

Je online account activeren

Activeer je online account om van deze voordelen te profiteren! Zo ontgrendel je jouw voordelen:

  • Klik op onderstaande button.
  • Vul je relatienummer in (zie het adreslabel van je fysieke exemplaar van Aandrijftechniek, kijk op je factuur of bel naar 088-2266688).
  • Maak je online account aan en klik op ‘Bevestigen’.
  • Log in door op ‘Inloggen’ te klikken, rechts bovenaan op deze website.

Heb je vragen over het Heb je vragen over het activeren van je online account? Misschien vind je de antwoorden hier. Zo niet, neem dan contact met ons op.

Abonnee worden
Ben je nog geen abonnee, maar wil je ook graag profiteren van bovenstaande abonneevoordelen? Klik dan hier.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven