Ga naar hoofdinhoud

DeltaPress catalogus 2013

Sinds 1 januari zijn alle titels, rechten en voorraden van technische uitgeverij Delta Press ondergebracht bij MK Publishing, gespecialiseerd in uitgaven voor met name het landbouwonderwijs. De naam en het logo van Delta Press blijven intact en de website blijft gewoon in de lucht. De nieuwe eigenaar heeft onlangs een nieuwe catalogus uitgebracht met daarin alle titels.

MK Publishing heeft de prijzen van het gehele fonds niet verhoogd. Wel biedt men voor de methode VT-totaal nu een extra module zonder meerkosten. In de komende periode zullen de bestaande methodes worden herzien, worden nieuwe uitgaven ontwikkeld en zal MK Publishing de eigen productiefaciliteiten inzetten voor de titels van Delta Press. Hierdoor kan men sneller leveren en maatwerk leveren.

De overzichtelijke catalogus telt achttien hoofdstukken waarin aandacht wordt besteed aan de diverse vakken. Het aanbod omvat onder meer boeken over voertuigtechniek, landbouwwerktuigen, management, motorvoertuigtechniek, carrosserietechniek en hydrauliek.

Het aanbod omvat tevens VT-Totaal (een beroepstaak gestuurde methode voor de competentiegerichte kwalificatiestructuur), de zogeheten Technische Leergangen, die in samenwerking met Bosch worden uitgegeven en een serie techniekboeken voor MBO en HBO.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven