Ga naar hoofdinhoud

Tweede Energiedag MKB Krachtcentrale

Op 30 november organiseren innovatienetwerk Syntens en NCSI de tweede Energiedag MKB Krachtcentrale. Deze energiedag vindt plaats op een bijzondere locatie: het voormalig hoogspanningslab van de KEMA in Arnhem. Deelnemers worden deze dag getrakteerd op een energie-boost.

Het programma van deze Energiedag bestaat onder meer uit diverse sprekers. Een van de sprekers is Jan Bommerez. Hij is Vlaming van geboorte en woont sinds 1995 in Californië. Hij is regelmatig in Nederland voor sprekersopdrachten voor congressen en voor bedrijven zoals Philips, Rabobank en Xerox.

Bommerez is hoofdauteur van de bestseller ‘FLOW en de Kunst van het Zakendoen’ met meer dan 40.000 lezers. Het boek stond in zijn eerste jaar wekenlang in de top 10 van de zakelijke boeken. Het is vooral gericht op verkopers, ondernemers en leidinggevenden maar het wordt ook buiten de zakelijke wereld gelezen. Jan Bommerez spreekt het liefst over het aanboren van extra menselijk potentieel, over zaken zoals zelfvertrouwen, moed en over teamwerk.

Spreker Herman Wijffels bekleedde tijdens zijn loopbaan diverse functies, waaronder voorzitter van de hoofddirectie van de Rabobank, voorzitter van de Sociaal-Economische Raad (SER) en Nederlandse bewindvoerder bij de Wereldbank in Washington. Momenteel is hij co-voorzitter van World-connectors en hoogleraar ‘duurzaamheid en maatschappelijke verandering’ aan de Universiteit Utrecht. Hij staat deze dag voor het werken aan een verbeterde kwaliteit van relaties (mens/mens en mens/aarde).

Workshops
Aan de twintig workshops die op het programma staan, kunnen deelnemers vrij deelnemen. Ze kunnen ervaren hoe ze zaken in het bedrijf in gang kunt zetten. In de verschillende ruimtes van het hoogspanningslab komen onder meer oordelen en waarnemen, succesvol netwerken, leiderschap, de vitaliteit van ondernemingen, maar ook slimmer werken en social media aan de orde.

Op de website van mkbkrachtcentrale vinden belangstellenden een compleet overzicht van workshops en korte, praktijkgerichte trainingen. De toegangsprijs bedraagt € 99,-, aanmelden kan via deze link. De Energiedag wordt georganiseerd door Syntens en NCSI in het kader van de MKB Krachtcentrale.

 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven