Ga naar hoofdinhoud

Per muisklik naar de juiste encoder

Bij de ene toepassing mag de buitendiameter de 24 mm niet overschrijden, de andere staat of valt met een holle as van minimaal 12 mm doorsnede. De derde moet bestand zijn tegen zeewater en voldoen aan beschermingsklasse IP69K. Zoveel toepassingen, zoveel varianten en oplossingen biedt het portfolio van Kübler (in Nederland vertegenwoordigd door Duranmatic).

Om de de toekomst niet ‘een mogelijke oplossing’ maar direct ‘de juiste oplossing’ voor een toepassing te vinden, presenteert het huis op zijn website nu een selectieprogramma. Onder met motto ‘vinden in plaats van (lang) zoeken’ wordt het zoeken naar de juist encoder beperkt tot een paar muisklikken en een lijst met oplossingen. Dat bespaart niet alleen tijd, maar garandeert ook dat de oplossing voldoet aan de eisen.

De Productvinder (in het Duits of Engels) komt direct terzake. Het heeft geen inleidende uitleg of stap-voor-stap begeleiding van de gebruiker maar verklaart zichzelf. Eigenschappen als uitvoering, bouwgrootte, resolutie en toerental kunnen afzonderlijk of in combinatie worden aangeklikt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven