Ga naar hoofdinhoud

Masterclass Intelligente sensornetwerken

De wereld staat aan het begin van een tijdperk waarin intelligente sensor-netwerken gaan zorgen voor ongekende mogelijkheden. Al veel bedrijven passen sensortechnologie toe in producten, diensten en pro-cessen. Intelligente sensor-netwerken bieden nog meer mogelijkheden en kansen. TNO en Syntens Innovatie-centrum geven op 27 oktober een masterclass over dit thema.

De toepassingen van sensoren zijn uiteenlopend. Machinebouwers en pro-ductiebedrijven kennen de indsutriële toepassingen, maar sensoren worden ook ingezet ter beveiliging van goederen en groepen mensen en in slimme zorgconcepten en volledig nieuwe intelligente producten.

Om ondernemers op een ongedwongen manier te laten verkennen hoe ze intelligente sensornetwerken kunnen toepassen in hun eigen bedrijf orga-niseren TNO en Syntens Innovatiecentrum op 27 oktober 2011 in het Innovatiehuis van Syntens te Nieuwegein een masterclass. Ze stellen 25 ondernemers in staat de wereld van sensornetwerken te verkennen, zodat deze na een paar uur weten wat de stand der techniek is en waar voor hun bedrijf de grootste kansen liggen.

Beide organisaties mikken met deze masterclass op functionarissen die verantwoordelijk zijn voor nieuwe producten en processen en willen inspelen op onbenutte klantwensen. De deelnemers kunnen hun toegevoegde waarde verhogen en nieuwe toepassingen ontdekken voor hun eigen onderneming.

Deelname is gratis, maar u moet zich wel vooraf aanmelden. De mas-terclass wordt gehouden in het Syntens Innovatiehuis, Kelvinbaan 42, 3439 MT Nieuwegein (naast SKF). (foto: National Instruments)

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven