Ga naar hoofdinhoud

Machines visualiseren via smartphones en tablets

De smartphone maakt mensen minder afhankelijk en er lijkt geen eind te komen aan de toepassingsmogelijkheden. Ook de industrie onderkent de voor-delen van deze communicatie-middelen en toont steeds meer interesse in mobiele software oplossingen, met name op het gebied van procesbesturing en conditiebewaking. Webfactory biedt nu een op alle mobiele besturingssystemen draaiende visualiseringsoplossing en vermindert de engineering inspanningen daarmee aanzienlijk.

Met de toenemende prestaties van mobiele apparaten en hogere datatrans-missiesnelheden in draadloze netwerken wordt het mobiele gebruik van op webtechnologie gebaseerde bewakingssystemen steeds belangrijker en worden complexere toepassingen met grotere functionaliteit mogelijk.

Tot nu toe was de incompatibiilteit tussen toepassingen voor de PC en voor de individuele mobiele besturingssystemen een probleem waarvan de oplossing veel engineering kostte. Elk besturingssysteem vereiste een eigen speciale toepassing aangezien er geen uniform, krachtige platform bestond.

Op iOS en Android
Vorig jaar al zette Webfactory een belangrijke stap bij het oplossen van deze situatie. Visualiseringen voor de PC konden gemakkelijk worden overgezet naar het ‘Windows 7 mobile’ mobiele besturingssysteem van Microsoft. Het Duitse soft-warehuis gaat nu een stap verder en maakt weergave op het iOS besturings-systeem van Apple en het Android besturingssysteem van Google mogelijk zonder extra programmeerinspanning.

Webfactory heeft de mogelijkheid gecreëerd om met één uniforme ontwikkel-omgeving alle belangrijke besturingssystemen voor standaard PC’s en mobiele apparaten af te dekken. Dankzij vergaande integratie van de nieuwste standaards kunnen op HTML5 gebaseerde browserapplicaties worden ontwikkeld die een mobiele visualisering met krachtige systeemfunctionaliteit en hoge grafische kwaliteit mogelijk maken.

De toepassingen zijn met de mobiele internet browsers van smartphones en tablet direct beschikbaar, zonder extra software. Dit stelt de gebruiker in staat om zijn machines en installaties onafhankelijk van locatie en tijd van de dag te gebruiken en te observeren.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven