Ga naar hoofdinhoud

Bijeenkomst Platform Tandwielen op 25 april 2024

Op 25 april aanstaande houdt de vereniging Platform Tandwielen weer een bijeenkomst. Deze wordt gehouden bij De Graaf Aandrijvingen in Capelle a/d IJssel. Dit bedrijf is in 1963 opgericht en heeft zich in de afgelopen vijftig jaar ontwikkeld tot een leverancier van engineered aandrijfsystemen voor de maritieme sector (scheepsbouw, dredging), offshore, olie & gas, energie, levensmiddelen & agricultuur en transport & logistiek.

Op het programma staan, behalve de algemene ledenvergadering van het Platform, een presentatie over CNC gear manufacturing (door de heer Lagnet van Index) en een presentatie over Flexpin (door de heer Van der Werff van De Graaf Aandrijvingen) op het programma. De bijeenkomst is gratis voor leden van het Platform. Voor niet-leden wordt een bijdrage van € 50 gevraagd, te voldoen door overmaking naar Platform Tandwielen, rekeningnummer NL10 RABO 0120 5832 91.

De Graaf Aandrijvingen is gevestigd aan de Dalkruidbaan 149, 2908 KC Capelle a/d IJssel. Het bedrijf is goed te bereiken per auto en per openbaar vervoer (Arriva lijn 190 (station Rotterdam Alexander – station Gouda), halte Trade Center Capelle aan den IJssel).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven