Ga naar hoofdinhoud

Turck presenteert het TAS IIoT en Service platform

Met zijn IIoT functionaliteit is de TAS Turck Automation Suite de centrale locatie voor een efficiënt beheer van Turck apparaten in Ethernet netwerken (foto: Turck)

De nieuwe TAS Turck Automation Suite vereenvoudigt het beheer en de configuratie van Turck apparaten in industriële Ethernet netwerken. Vooral de batchfuncties versnellen veel handelingen, omdat ze voor meerdere netwerkapparaten tegelijk kunnen worden uitgevoerd. Dit bespaart tijd, bijvoorbeeld bij firmware updates of de uitgifte van IP adressen.

De softwarefuncties van Turck IO-Link apparaten zoals de Turck Radar Monitor kunnen direct via TAS worden uitgevoerd als het apparaat toegankelijk is in het bijbehorende netwerk. Klassieke IO-Link functies zoals het instellen van parameters kunnen eveneens direct vanuit TAS worden uitgevoerd.

Turck Automation Suite

Met TAS combineert Turck voor het eerst de configuratie- en parametreringstools van zijn slimme sensortechnologie met de netwerkbeheerfuncties van zijn ethernetapparaten centraal in één software. In de nabije toekomst zal Turck Automation Suite ook uitgebreide IIoT functionaliteit integreren – zoals een virtuele edge controller die gegevens via MQTT of OPC UA naar cloud services stuurt. Eerdere programma’s en tools worden geleidelijk vervangen door TAS.

Ook interessant: De FOC-converters van Turck kunnen afstanden overbruggen van meer dan 2500 meter

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven