Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe versie Schneider EcoStruxure Automation Expert

Schneider Electric kondigde tijdens Hannover Messe versie 22.0 van EcoStruxure Automation Expert aan (Foto: Schneider Electric)

Schneider Electric kondigde tijdens Hannover Messe versie 22.0 van EcoStruxure Automation Expert aan. Hiermee worden de mogelijkheden van de softwaregerichte universele automatiseringssysteem verder verbeterd. Verpakte consumentengoederen, logistiek, water- en afvalwateractiviteiten hebben nu de volgende generatie automatiseringsmogelijkheden en operationele flexibiliteit met EcoStruxure Automation Expert v22.0

Deze versie bevat onder meer uitgebreide informatie voor segmentfuncties en apparaten voor energiebeheer; verbeterde gebruikerservaring (UX) in de buildtime-tool; versterkte ingebouwde cyberbeveiliging; ondersteuning voor aanvullende technische invoerformaten, waaronder DEXPI (gebaseerd op ISO15926) en Excel; ondersteuning voor Chinees, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Portugees en Spaans en verbeterde documentatie.

Continuïteit

Belangrijk is dat de oplossing ook end-to-end digitale continuïteit biedt door nauwe integratie met Aveva-applicaties. EcoStruxure Automation Expert kan verbinding maken met Aveva Engineering en fabrieksontwerpgegevens importeren voor geautomatiseerde bulkengineering. Het maakt ook schaalbare visualisatie voor de bedrijfscontrolekamer mogelijk door integratie met Aveva System Platform.

Automatiseringssoftware loskoppelen van hardware

EcoStruxure Automation Expert biedt meer flexibiliteit en controle door automatiseringssoftware te scheiden van de hardware. Hierdoor krijgen alle ondernemingen de vrijheid om hun afhankelijkheid van bedrijfseigen industriële automatisering te doorbreken.

Universeel automatisering digitaal ecosysteem

Naast het bieden van digitale continuïteit en naadloze integratie met complementaire software, stelt EcoStruxure ook verschillende entiteiten, zowel intern als extern, in staat om samen te werken om de beste oplossing te creëren voor specifieke marktuitdagingen.

Plug & Produce

Het automatiseringssysteem is de eerste universele automatiseringsoplossing en maakt deel uit van een ecosysteem dat op dezelfde manier werkt als een app store voor automatisering. Leveranciers, eindgebruikers en OEM’s kunnen een gemeenschappelijke automatiseringssoftwarelaag over hun technologie delen. Deze technologische samenwerking stimuleert de ontwikkeling van draagbare, interoperabele, “plug and produce” automatiseringsoplossingen die industriële ondernemingen gemakkelijk kunnen integreren, ongeacht het merk.

EcoStruxure Automation Expert v22.0 is de volgende in een doorlopende reeks updates en verbeteringen die Schneider Electric minstens twee keer per jaar op de markt brengt.

Ook interessant: Schneider Electric toont toekomstgerichte innovaties op Hannover Messe 2022

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven