Robotica nieuws

RoboNed organiseert seminar

Nu de strategische agenda van RoboNed gepubliceerd is, is het zaak om de beschreven plannen ook daadwerkelijk uit te voeren. In oktober organiseert RoboNed een seminar waarin het platform de start wil maken met het vormen van consortia rond vier maatschappelijke problemen waarbij robotica een belangrijke oplossingsrichting is. Uitgangspunt voor het selecteren van de oplossingsrichtingen zal de strategische agenda zijn en de beschikbare subsidie-instrumenten zoals onder ander FP7.ICT, SilverPCP en Eurostars.

Dit seminar, dat door RoboNed op 31 oktober wordt georganiseerd, is de gelegenheid voor de bezoeker om hem of haar inbreng en expertise voor een van de projecten kenbaar te maken. Tip van het Nederlandse Robotica platform is dan ook om visitekaartjes mee te nemen. Het seminar wordt gehouden op Hoog Brabant op het Utrecht Centraal Station en begint om 13:15 uur en eindigt om 18:00 uur. De Dutch Robotics Strategic Agenda is hier te bekijken en de routebeschrijving is hier te downloaden. Belangstellenden die geen bericht hebben ontvangen, kunnen contact opnemen met ir. D.J.B.A. Kranenburg-de Lange, platformmanager bij RoboNed.

RoboNed is een Nederlands platform dat gecreëerd is om prioriteiten van activiteiten op het gebied van de robotica maar ook de toepassingen van robots met geïnteresseerden en belanghebbenden onderling af te stemmen.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven