Ga naar hoofdinhoud

RFA 20 jaar distributeur Kawasaki robots

RFA is sinds 1992 de distributeur van Kawasaki robots in de Benelux. RFA levert complete sleutelklare robotinstallaties voor machine beladen en palletiseren alsmede “kale” Kawasaki robots aan systeemintegratoren.

RFA was in 1992 een van de eerste distributeurs van Kawasaki robots in Europa, pas in 1995 opende Kawasaki een vestiging in Neuss (D) voor de verkoop van industriële robots. Inmiddels heeft RFA heeft vele honderden Kawasaki robots geleverd en is hiermede een succesvolle distributeur van Kawasaki robots in Europa. De samenwerking tussen RFA en Kawasaki is niet eenzijdig, Kawasaki heeft vele RFA-Vision systemen en PatEdit softwarepakketten voor palletiseerrobots van RFA afgenomen.

In juni heeft een delegatie van het Europese hoofdkantoor van Kawasaki Robots de vestiging van RFA in Zwijndrecht bezocht om het twintigjarige jubileum van de samenwerking te vieren. De president van Kawasaki in Europa, de heer M. Iwase, overhandigde hierbij een afbeelding van Mount Fuji aan de oprichters van RFA: Wim en Vera Rijlaarsdam.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven