Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe mogelijkheden door combinatie van robotica en AI ​​

Eind november is de Brainport Industries Campus in Eindhoven de locatie voor twee dagen vol informatie en interactieve demo’s over bekende en nieuwe technische innovaties van Yaskawa. Zij bieden een programma waarbij verschillende interessante onderwerpen aan bod komen over de laatste trends, ontwikkelingen en automatiseringsoplossingen in samenwerking met partners.

Gedurende deze dag komen de laatste Yaskawa innovaties en ontwikkelingen op het gebied van automatisering aan bod, zowel als  laatste nieuwtjes over robots en cobots, waaronder de AI interface en Checkbot software. Tevens worden er een aantal automatiseringsoplossingen gedemonstreerd, zoals de hoge snelheid Parcel/pakket invoer in robotcel met AI vision.

Interessante sprekers

De dag zal beginnen in een vergaderzaal op de Brainport Industries Campus waar uitleg gegeven zal worden over het programma. Vervolgens staan er meerdere interessante sprekers op het programma die zullen vertellen over innovaties en ontwikkelingen in de markt.

Werkende oplossingen

In de demoruimte bij Yaskawa Benelux zullen er een aantal werkende oplossingen te zien zijn, waaronder onze HC20 cobot mixed depalletizing opstelling waar met 3D vision wordt gewerkt. Verder wordt er ook een bin-pick oplossing gedemonstreerd. In en nabij de demoruimte zullen verschillende partners uitleg geven over de automatiseringsoplossingen die samen met Yaskawa zijn ontwikkeld.

Uiteraard wordt ook aan de innerlijke mens gedacht en is er een lunch beschikbaar, zowel als een hapje en drankje aan het einde van de dag. Hierbij is nog voldoende ruimte om verder te praten en vragen te stellen.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar marketing.nl@yaskawa.eu.com

De Techniekdagen zijn op woensdag 29 november of donderdag 30 november van 9.30-16.00 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven