Ga naar hoofdinhoud

Duidelijkheid over WoTS: uitgesteld naar 2021

Door het uitstellen van WoTS en Industrial Processing kunnen ook technologiestudenten niet kennismaken met de laatste stand der techniek. (foto: Paul Quaedvlieg)

Brancheorganisatie FHI heeft na zorgvuldig overleg met haar partners besloten om World of Technology & Science (WoTS) en Industrial Processing 2020 te verplaatsen naar 2021, dit in verband met de genomen maatregelen in het kader van het coronavirus. FHI heeft deze beslissing genomen samen met haar partners, de verenigingen Machevo & Bulk en Feda.

World of Technology & Science en Industrial Processing 2020 zouden plaatsvinden van dinsdag 29 september tot en met vrijdag 2 oktober 2020 in Jaarbeurs Utrecht. Het besluit om WoTS te verplaatsen naar 2021 geeft duidelijkheid aan alle exposanten en bezoekers van de beurs.

Business creëren

In de komende maanden zullen de organisatoren alle mogelijke opties voor het najaar van 2021 onderzoeken. Het doel is en blijft om voor exposanten en bezoekers een fijne beurs neer te zetten waar iedereen elkaar kan ontmoeten om gezamenlijk business te creëren. FHI zal met haar partners, exposanten, bezoekers en andere belanghebbenden in nauw contact blijven omtrent de ontwikkelingen.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven