Ga naar hoofdinhoud

WLAN Access Point voor de industrie

De nieuwe OpenBAT serie van Hirschmann (vertegenwoordigd door Belden) is het eerste modulaire systeem waarmee industrie-standaard WLAN access points en clients kunnen worden geconfigureerd via internet. Deze serie, bestaande uit de series BAT-R (IP20) en BAT-F (IP67), ondersteunt de IEEE 802.11n transmissie standaard, die snelheden mogelijk maakt tot 450 Mb/s in zowel de 5 GHz en de 2,4 GHz bandbreedte. Beide series zijn gebaseerd op volledig nieuwe hardware en hebben een krachtig HiLCOS besturingssysteem met uitgebreide management, veiligheid en dienstverleningfuncties plus layer 3 IP routing.

Het aantal draadloze modules en Ethernet LAN poorten kan individueel worden geconfigureerd,net als het vermogensafgifte concept. Dit geldt ook voor de tientallen certificaten die deze access points en clients kwalificeren voor gebruik stroomindustrie, de gas- en olie sector of vervoer per spoor. Ze kunnen worden gebruikt voor een snel opzet en stabiele infrastructuur en fijnmazige netwerken plus draadloze distributiesystemen of point-to-point verbindingen.

Enkele duizenden verschillende ontwerpen kunnen worden geconfigureerd met deze OpenBAT apparaten. De serie maakt dus op maat gesneden oplossingen mogelijk met een goede prijs-prestatieverhouding. De kern van deze nieuwe hardware is een draadloze module, speciaal ontworpen voor toepassingen in industriële omgevingen, met geïntegreerde bescherming tegen ESD en bandpass filters.

MIMO technologie (Multiple Input Multiple Output) garandeert een stabiele draadloze verbinding, zelfs in de aanwezigheid van reflecties of andere vormen van interferentie. Snelle roaming garandeert ononderbroken verbindingen bij het overbrengen van de ene radiocel naar de andere.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven