Ga naar hoofdinhoud

Windows Embedded Compact 7

Koning & Hartman lanceert Microsoft Windows Embedded Compact 7 in de Benelux. Dit maakt het mogelijk om met één centraal systeem de bedrijfsprocessen, PC’s en laptops aan te sluiten voor uitwisseling van data. Deze nieuwe versie voor tablet PC’s en andere minder krachtige computers is de opvolger van het twaalf jaar bestaande Windows Embedded CE, biedt veel nieuwe mogelijkheden en ondersteunt X86, MIPS en ARM architecturen.

Nieuw is de ARM v7 Cortex M3, met vermogens en verbindingen voor mobiele en industriële devices en tablet PC’s. Compact 7 beschikt over WiFi multicore ondersteuning en netwerkondersteuning en nu ook over GSM en BlueTooth. Verder is het nu mogelijk om content te beheren en te delen via DLNA (digital living network aliance). Ook ontwikkeling via Silverlight wordt ondersteund.

Evaluatieversie
Compact 7 is nu beschikbaar als evaluatieversie waaruit in de praktijk zal blijken dat er inventieve tools en templates zijn om snelle toepassingen te maken met als doel een snelle uitrol van nieuwe gebruikersinterfaces. 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven