Ga naar hoofdinhoud

WiFi Inbouwmodule

De XBee Wi-Fi van Digi Inter-national is een inbouwmodule waarmee serial-to-Wi-Fi net-werken met een laag vermogen in de XBee-vormfactor mogelijk zijn. Met de gemeenschappe-lijke ‘voetafdruk’ en applicatie programmeringinterface (API) van XBee kunnen klanten nu een enkelvoudig bordontwerp voor draadloze producten ontwikkelen dat ondersteuning biedt aan 802.15.4, ZigBee, ZigBee Smart Energy, 2.4 GHz, 900 en 868 MHz, Wi-Fi en be-drijfseigen DigiMesh proto-collen.

XBee modules bieden ontwikkelaars flexibiliteit en zijn gebruiksvriendelijk. Door het toevoegen van een Wi-Fi module met een laag vermogen aan het XBee productassortiment wordt klanten de snelste en meest flexibele manier geboden om Wi-Fi in hun eigen systemen toe te passen. Dit is geschikt voor energiebeheer, draadloze sensornetwerken en beheer van bedrijfsmiddelen.

De Xbee Wi-Fi modules ondersteunen 802.11 b/g/n netwerken en bieden SPI en UART serie-interfaces. Omdat de module de 802.11 b/g/n fysieke laag, baseband MAC en TCP/IP stack bevat, kunnen ontwikkelaars Wi-Fi aan hun producten toevoegen door een verbinding met de XBee Wi-Fi seriepoort te maken.

De module wordt af fabriek geleverd met een modulaire certificering voor de Europese Unie, Verenigde Staten, Canada en diverse andere landen, waardoor producten sneller op de markt kunnen worden gebracht en de kosten van ontwikkeling ende complexiteit van het ontwerp kan worden gereduceerd.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven