Ga naar hoofdinhoud

WEG ontwikkelt app die toegang biedt tot technische motorinformatie (+video)

WEG Data Viewer (Foto: WEG)

WEG heeft een applicatie (WEG Data Viewer) ontwikkeld om klanten en gebruikers toegang te geven tot technische documenten. Denk daarbij aan datasheets, prestatiecurves, technische tekeningen, typeplaatjes en resultaten van elektrische tests uitgevoerd op motoren. Hierdoor worden de processen transparanter.

De applicatie is beschikbaar voor Android- en iOS-platforms en is toegankelijk voor iedereen die meer informatie wil over elke motor die de WEG-fabrieken verlaat. Door middel van een QR-code, die op de motor is aangebracht, is het op elk moment mogelijk technische informatie over de motor te verkrijgen. Bij motoren zonder QR-code is het mogelijk om toegang te krijgen tot de informatie door het serienummer op het typeplaatje in te voeren.

Analyses en onderhoud vereenvoudigen

Volgens Rodrigo Fumo, Director of Engineering and Technological Innovation bij WEG: “WEG Data Viewer is ontworpen om routines, vergelijkende analyses en onderhoud te vereenvoudigen, aangezien het snelle en gemakkelijke toegang biedt tot belangrijke productinformatie. Het is een applicatie die al onze klanten kunnen gebruiken.”

Toekomstige updates

In toekomstige updates zal de applicatie ook andere motortechnische informatie bieden, zoals bedienings- en installatiehandleiding, catalogi en testrapporten van afmetingen.

Bekijk hieronder de video over de werking van de applicatie:

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven