Ga naar hoofdinhoud

Weersbestendige panel PC’s

Phoenix Contact breidt het aanbod aan panel PC’s in de VMT 3000-serie uit met een panel PC met een LED-display van 10,4″ met hoge resolutie in beschermklasse IP65. Het display is speciaal ontworpen voor gebruik onder ruwe industriële omstandigheden en heeft een resolutie van 1024 x 768 pixels.

De panel PC’s onderscheiden zich door de fraai vormgegeven behuizing van solide spuitgietaluminium. Doordat de behuizing conform beschermklasse IP65 volledig beschermd is tegen stof en waterdicht is, zijn de panels weersbestendig en ongevoelig voor vocht.
 
Bovendien kunnen de apparaten onder extreme temperatuuromstandigheden van -20°C tot +55°C worden ingezet, waardoor ze ook buiten of in koelinstallaties kunnen worden toegepast. Voor het werken bij direct invallend zonlicht kunnen ze optioneel worden voorzien van een sunlight readable display.

Met het Intel-Atom-platform, een combinatie van een geïntegreerde chipset en stroombesparende processor, zijn de panels uitermate energie-efficiënt. U kunt kiezen uit een 1,1 GHz of 1,6 GHz Atom-processor met een Thermal Design Power (TDP) van 2,5 W. Dankzij het lagere stroomverbruik wordt er weinig warmte afgegeven en heeft het apparaat geen ventilator nodig.
 
Hiermee beschikt de gebruiker over een volwaardige industriële PC met touch-display voor industriële omgevingen en alle relevante interfaces, die zelfs onder ruwe industriële omstandigheden jarenlang als energie-efficiënte bedieningsunit in de buurt van machines of in het outdoor-bereik kan fungeren.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven