Ga naar hoofdinhoud

Web-IO met timerfunctie

Eén vrije ethernet poort is nodig om de Web-IO van Wiesemann & Theis (vertegenwoordigd door Tech5) te verbinden met het internet of intranet. De Web-IO is een compact apparaat dat kan bewaken, alarmeren, controleren, informatie weergeven en informatie opnemen, al naar gelang er een digitale ingang en uitgang beschikbaar is.

De Web-IO biedt oplossingen met normale webtechnologieën zoals een web browser en e-mail, maar kan ook worden opgenomen in bestaande systemen als OPC, SNMP en TCP/IP. Alle functionaliteiten zijn ingebouwd in een compacte, solide behuizing.

Eén van de toepassingsmogelijkheden van de nieuwe Web-IO is de timerfunctie. Bij normale tijdschakelaars ontbreekt een eenvoudige manier om deze te configureren en is het vaak niet mogelijk om een duidelijk overzicht te krijgen van de schakeltijden.

Alle schakeltijden worden als normale gebeurtenissen door een iCal bestand opgenomen in de Outlook of Google agenda. Het is zelfs mogelijk om de schakeltijden vanuit de kalender door te geven aan de Web-IO. Deze kan ook vanuit de web browser worden ingeschakeld op een niet-geplande tijd.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven