Ga naar hoofdinhoud

Web- en cloud-gebaseerd systeem voor data-acquisitie

Loggito is een nieuw, decentraal en schaalbaar systeem voor data-acquisitie. In combinatie met de web gebaseerde meettechnologiesoftware ProfiSignal Web biedt Delphin Technology een compleet pakket om decentrale gegevensverzameling te koppelen aan wereldwijde gegevensvisualisatie, waar dan ook.

Als centrale coördinator van een meetnetwerk biedt de Loggito Logger interne dataopslagmogelijkheden, voorbewerkingsopties voor de verzamelde data en connectiviteit met PC’s en de cloud. Met de ´cloud at the edge´ meettechnologie kan de Loggito ook de functionaliteit van de cloud benutten. Het meetnetwerk kan worden uitgebreid met behulp van de bedrade Loggito USB module of de draadloze Loggito Wireless module.

Data-acquisitie

De apparaten uit de Loggito serie leveren universele data-acquisitie in een compact formaat. Afhankelijk van de geselecteerde I/O-interface zijn tot acht universele analoge ingangen beschikbaar in combinatie met één analoge uitgang en twee gecombineerde digitale ingangen/uitgangen dan wel maximaal zes digitale ingangen of uitgangen. Een 24-bits A/D omzetter garandeert precisiemetingen met een hoge bemonsteringsfrequentie van 1 kHz.

Met de op browser gebaseerde client/server software ProfiSignal Web kunnen meetgegevens overal ter wereld op elk apparaat in individueel aanpasbare dashboards worden gevisualiseerd. Behalve van een reeks analoge en digitale displays wordt gebruik gemaakt van LED’s en geometrische tekenobjecten en van objecten waarmee procesinteractie mogelijk wordt.

Diagrammen

Een eigenschap van ProfiSignal Web is de weergave van trends in y(t)-diagrammen voor actuele en historische meetgegevens. Omschakelen van milliseconden naar maandelijkse overzichten gebeurt binnen enkele seconden.

Als extra kan de Loggito Logger worden geleverd inclusief vooraf geïnstalleerde ProfiSignal Web software. Dit resulteert direct in een volledige meetketen, van gedecentraliseerde dataverzameling tot visualisatie overal ter wereld, zonder enige vorm van configuratie.

Het systeem wordt in Nederland geleverd door T&M Systems.

 

 

 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven