Ga naar hoofdinhoud

Wärtsilä en Elcee tekenen samenwerkingsovereenkomst

Voorbeeld van een Wärtsilä seal (foto: Wärtsilä).

Wärtsilä Netherlands en ElceeHolland tekenden onlangs een samenwerkingsovereenkomst; Elcee mag zich officieel distributeur noemen van Wärtsilä’s Seals & Bearings. Elcee, specialist op het gebied van onder andere specialistische metaalbewerking en lagertechniek, richt zich met het nieuwe productpakket primair op het binnenvaart- en kustvaartsegment.

Voor Wärtsilä betekent de samenwerking sterkere aanwezigheid in dit segment. “Door de samenwerking met Elcee kunnen wij een bredere doelgroep bedienen, waarbij de competenties van beide ondernemingen elkaar uitstekend aanvullen”, aldus Peter Bos, General Manager Sales Ship Power & Services.

“De hoogkwalitatieve Seals & Bearings van Wärtsilä zijn een mooie aanvulling op ons productassortiment van schroef- en roeraslagers voor de scheepvaart. Deze samenwerking helpt onze vertegenwoordiging in de Benelux en Duitsland verder te verstevigen”, aldus Peter Slijkhuis, Mananger Bearing Technology bij Elcee.

De komende tijd zal Elcee, in nauwe samenwerking met Wärtsilä, investeren in professionele opleiding van technisch personeel.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven