Ga naar hoofdinhoud

VPN verbinding voor besturing

Het IQsafeLink van Armac gebruikt een op internet gebaseerde technologie, die een getunnelde VPN-verbin-ding legt tussen de gebruiker en het besturingssysteem. Volgens de fabrikant is deze verbinding, door gebruik van RSA-encryptie, net zo veilig als internetbankieren.

Voordeel is dat bestaande verbindingen met het internet geschikt zijn voor de IQsafeLink en dat iedere communicatiepoort (van willekeurig welke leverancier) op afstand bereikbaar is. Met dit apparaat kan de machine-bouwer optimaal, op afstand, service verlenen. Specialisten kunnen vanaf hun eigen laptop (en dus in principe overal) de operator ter plekke onder-steunen, waarbij deze laatste meteen de fijne kneepjes van zijn machine leert kennen.

Aangezien de box over eigen intelligentie beschikt, is software op de remote computer niet nodig. IQsafeLink zorgt ervoor dat als-het-ware het scherm (bij de machine) op afstand wordt overgenomen. Bovendien kan IQsafeLink bij alle besturingsprogramma’s worden gebruikt, waaronder Windows.

Voor de nieuwsgierigen wordt op woensdagmiddag 20 april 2011 een semi-nar georganiseerd.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven