Ga naar hoofdinhoud

Voorinstelbare teller

De voorinstelbare tellers Codix 923/924 van Kübler (vertegenwoordigd door Duranmatic) tellen pulsen of meten frequentie en/of tijd. Ze worden gekenmerkt door veelzijdigheid, praktische functies en eenvoudige bediening. Ze zijn voorzien van een meerkleurig LCD-display.

De proceswaardes en voorinstellingen/grenswaarden kunnen nu in verschillende kleuren worden weergegeven voor betere attentiewaarde voor de operator. De teller heeft naar keus een standaard groene LCD-look, een LED-uitstraling of een combinatie van beiden. Hij is voorzien van een Teach-In functie voor de voorinstellingen.

Het display heeft een LCD-uitlezing van twee regels van zes karakters met +/- teken en ‘zero suppression’. Hierdoor kunnen waarden worden weergegeven en ingesteld van -999.999 tot + 999.999. Met het compacte toetsenbord kunnen de instellingen snel worden ingegeven. Door het gebruik van pictogrammen is de status van de voorinstelling en de uitgangen direct duidelijk.

De teller heeft één of twee presets, twee wisselrelais of opto-coupler uitgangen, 10-30 V gelijkspanning of 90-260 V wisselspanning, 55 kHz telfrequentie, enco-der-ingangen, NPN of PNP logica, MPI, lock, gate en reset ingangen. De teller heeft een 45 mm x 45 mm DIN-behuizing met IP65 bescherming en afneem-bare connectoren. De Codix 923 en 924 kunnen worden aangepast aan de wensen van de gebruiker.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven