Ga naar hoofdinhoud

Visualiseringssoftware

J-Mobile van Exor (vertegen-woordigd door Hiflex Auto-matiseringstechniek) is software die is ontwikkeld voor het op afstand bestu-ren, beïnvloeden en bewaken van een proces, online en offline simulatie tijdens de ontwikkelingsfase, data acquisitie, alarmafhandeling, batch aansturing, meer talen, recepten, meer paswoord niveaus, scripting en tag database. De software wordt nu aangeboden in combinatie met de serie 400 breedbeeld bedienpa-nelen in de grootte van 4,3” tot en met 15”.

J-Mobile omvat een grote nieuwe en uitgebreide tijdbesparende bibliotheek met meer dan duizend symbolen en templates voor de projecten. De software is geschikt voor uitgebreide trendregistratie en biedt veel weer-gavemogelijkheden.

Toepassing is mogelijk op een variëteit aan platforms, van PC’s tot mobiele stations; de software telt meer dan twintig platformonafhankelijke commu-nicatie drivers. Ook zijn er geavanceerde koppelingsmogelijkheden voor data uitwisseling. Ook multi media applicaties zijn mogelijk. Verwerking van video- ingangssignalen op het paneel is eveneens mogelijk.

De J-Mobile software kan in een later stadium worden gecombineerd met de CoDeSys SoftPLC. De bedienpanelen kunnen worden uitgevoerd met CANbus. Deze producten zijn ook goed toe te passen in de gebouwauto-matisering (Serie EBis 400/500) en voor maritieme toepassingen zoals binnenvaartschepen en de luxe jachtenbouw. Binnenvaartschippers waarderen de dimbaarheid van de panelen en de zwarte uitvoering.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven