Ga naar hoofdinhoud

Visualisering bij extreme condities

Besturingsapplicaties in omgevingen met extreme klimatologische omstandigheden stellen hoge eisen aan de toe te passen visualiseringsapparatuur. De Operator Terminals van Bachmann Electronic zijn toegesneden op dit soort condities, of het nu om toepassing in windturbines midden op zee of de bediening van industriële ovens gaat.

Het 4.2″-STN-Bluemode display van de OT115/R met een resolutie van 240 x 64 pixels is bedoeld voor de weergave van tekstberichten of eenvoudige grafieken. Ook weergave van meerdere regels in Aziatisch of Cyrillisch schrift is mogelijk. Meertalige visualiseringen zijn gemakkelijk en intuïtief samen te stellen met behulp van de projectietool M-JVIS-Designer.

Het in beschermingsklasse IP65 uitgevoerde frontpaneel biedt vijf functietoetsen, een alfanumeriek multiclik toetsenbord, een separaat cursorblok en drie status-LED’s. De typetoelating van de OT115/R door Germanischen Lloyd geeft aan, dat het paneel ook buiten het gespecificeerde temperatuurbereik (-30°C tot +70°C) nog functioneert.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven