Ga naar hoofdinhoud

Visual Quality Operations Management Software

Inspect versie 5.3. van ATS Applied Tech Systems wordt ingezet in de constructie-, assemblage- en levensmiddelenindustrie. De volgende modules zijn ontwikkeld als resultaat van het doorlopende ontwikkelproces en werden opgenomen in de nieuwe versie van ATS Inspect, versie 5.3: Variable Data Collect (voor het verzamelen van meetgegevens), Data Archiver (archivering) Form Composer (formulierontwerper) en Service Manager (beheer van communicatieprocessen en diensten.

Variable Data Collect maakt het mogelijk dat operators Critical To Quality-eigenschappen kunnen vastleggen, zoals lengte, diameter, temperatuur, spanning of gewicht. Statistische procesbesturing grafieken zijn nu beschikbaar voor real-time gegevensverwerking.

Gebruik de Form Composer (formulierontwerper) voor volledig aanpasbare opmaak van de module Data Collect. Een intuïtieve What-You-See-Is-What-You-Get ontwerpscherm en krachtige scripting mogelijkheden maken het mogelijk om de gegevensverzameling schermen verregaand te verpersoonlijken.

De module Data Archiver maakt het mogelijk om historische gegevens uit de reguliere gegevensbank van ATS Inspect te verplaatsen naar een ander bestand. Hierdoor worden online resources vrijgemaakt en neemt de analysesnelheid in het productiesysteem toe omdat er minder data door het systeem hoeft te worden verwerkt.

Met Service Manager zijn systeembeheerder en andere technische of IT-bronnen in staat om de communicatieprocessen en diensten voor externe systemen, die informatie van en naar ATS Inspect sturen, te configureren, beheren en te monitoren. De module beheert de configuratie van de nieuwe .NET versie van ATS Inspect Communication Services en zal op termijn ATS Inspect Enterprise Manager vervangen.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven