Ga naar hoofdinhoud

Visser Nederland nieuwe servicepartner voor NORD Drivesystems

Christiaan Post, directeur van Visser Nederland (links) krijgt van Menno Gutlich van NORD het bijbehorende certificaat (foto: Nord)

NORD Drivesystems heeft sinds september 2021 een nieuwe servicepartner in Noordoost Nederland. Het gaat om de firma Visser Nederland in Zwolle. Klanten uit de noordelijke provincies (Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland en de oostelijke Flevopolders) kunnen hier terecht voor service, onderhoud en reparatie van motoren, reductoren en motorreductoren.

Aan de aanstelling van de nieuwe servicepartner is een audit voorafgegaan, waarmee wordt verzekerd dat Visser Nederland voldoet aan de kwaliteitsmaatstaven van NORD Drivesystems. Op 8 september 2021 heeft Christiaan Post, directeur van Visser Nederland, uit handen van Menno Gutlich van NORD het bijbehorende certificaat in ontvangst genomen.

Bij de audit beoordeelt NORD zijn servicepartners onder andere op organisatie, procedures, meetgereedschap, uitrusting van de werkplaats en orderverwerking. NORD heeft inmiddels diverse servicepartners in Nederland. De bedoeling is om dit netwerk verder uit te breiden, zodat er een landelijk dekkend netwerk van servicepartners dichtbij de klant ontstaat. De servicepartners kunnen eenvoudig via de NORD-website worden gevonden via myNORD > Online service > Servicepartners.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven