Ga naar hoofdinhoud

Video: Danfoss Truck Tour komt naar Nederland

Deze Danfoss truck doet Nederland aan en bezoekt drie partners van Danfoss (foto: Danfoss)

Deze week is het zover, dan doet de Danfoss Truck Tour 2016 Nederland aan. Deze truck, boordevol technologie op het gebied van Vacon en VLT frequentieregelaars doet drie bedrijven aan, B&P Elektromotoren in Tiel, Electroproject in Amsterdam en Solar Nederland in Ede. Bij elk van de drie partners worden diverse presentaties gegeven. Aanmelden is wel een vereiste.

Bij B&P motoren is het bezoek aan de Danfoss truck op 28 september te combineren met een interessante lezing over EcoDesign en EcoSmart. Hierin staat B&P motoren stil bij de nieuwe richtlijnen van de EU en hoe u erin slaagt om met de juiste combinatie van frequentieregelaar en elektromotor (IE2-IE3-IE4) het meest optimale rendement te realiseren.

Een dag later, op 29 september, is de truck bij Electroproject in Amsterdam. Hier wordt met lezingen vooral ingegaan op Renewable Energy, groene energie en het samen creëren van een energienet. Daarna een lezing over de Danfoss Drives en specifiek ‘Drives’ in het water en tot slot nog een lezing over Asset Management: de weg naar duurzaamheid en het optimaliseren van prestaties van bedrijfsmiddelen.

Op 30 september meert de Danfoss Truck aan bij Solar Nederland in Ede. Ook hier interessante lezingen over EcoDesign en EcoSmart. Hier staan Solar Nederland en Danfoss stil bij de nieuwe richtlijnen van de EU en hoe u erin slaagt om met de juiste combinatie van frequentieregelaar en elektromotor (IE2-IE3-IE4) het meest optimale rendement te realiseren.

Aanmelden kan door op de linkjes hierboven te klikken.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven