Ga naar hoofdinhoud

Video: Aandrijftechniek op vakantie

De vakantieperiode breekt aan, ook voor de redactie van Aandrijftechniek (foto: Paul Quaedvlieg)

Net zoals vele anderen in deze periode gaan ook wij, het team van AT-aandrijftechniek, op vakantie. De boog kan immers niet altijd gespannen staan, dus ook wij gaan drie weken lang onze accu’s weer opladen. Zodat we na die tijd weer fris en monter met het drukke najaar verder kunnen gaan.

Voor u betekent dat er drie weken lang geen nieuwsbrief komt in uw mailbox. Dat scheelt na de vakantie ook voor u als lezer weer tijd. Voor de niet-vakantiegangers niet getreurd, onze website zal wel, hetzij wat minder, van nieuws voorzien worden. Is dat erg? Wij denken van niet.

Toch gaan wij niet zomaar op vakantie. Want als wij technici op vakantie zijn, is het toch vaak fascinerend om te zien hoe techniek, oud of nieuw, in Nederland maar ook in het buitenland, soms machtig mooi en indrukwekkend kan zijn. Wat te denken van de prachtige scheepsliften in Schotland, een snelle en sissende stoomtrein, de imposante kabelbanen in de diverse Alpenlanden, de kracht van de Flom-Express in Noorwegen die van zeeniveau naar 1.800 meter rijdt of misschien wel het machtige geluid van een 320 pk scheepsdiesel in een oude Italiaanse speedboot?

Dat laatste konden wij deze week nog meemaken, maar als u zelf ook spectaculaire filmpjes heeft met bijzondere, gewone, oude of juist hypermoderne aandrijftechniek, laat het weten en stuur ons een linkje door via redactie.aandrijftechniek@eisma.nl. Misschien dat we na de vakantie de leukste filmpjes gaan delen via onze media. Maar geniet maar alvast van deze snelle diesel op het Lago di Garda!

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven